Arch_Warmup Mimarlık Stüdyosu Programı 15-16 Temmuz 2013 Tarihleri Arasında Yapılmıştır

Tarih:
Cuma, 05 Temmuz 2013
Başlangıç zamanı:
Konum:

Warm- Up

LYS tercih programı tarihleri nedeni ile arch_warmup mimarlık stüdyosu programı 15-16 Temmuz 2013 tarihleri arasında yapılmıştır.

arch_warmup, Orta Doğu Teknik Ünivesitesi ve TED Üniversitesi mimarlık bölümleri tarafından düzenlenen bir mimarlık stüdyo çalışmasıdır. 15-16 Temmuz 2013 tarihleri arasında Ankara’da gerçekleştirilen programda, lise eğitimini tamamlayarak Lisans Yerleştirme Sinavlari’na (LYS) girmiş olan adaylar mimarlık eğitimi ve üretim ortamanı deneyimleme fırsatı buldu. Bu program kapsamında, her iki okul öğretim elemanları ve öğrencilerinin katılımıyla yürütülen stüdyo çalışmaları, mimarlık odaklı kent gezileri, mimarlık ofisi ve şantiye ziyaretleri ve film gösterimleri yapıldı.

Katılımcılar

Başvuru formu için tıklayınız