WARM-UP Mimarlık Stüdyosu

Tarih:  -

WARM-UP Mimarlık Stüdyosu, Orta Doğu Teknik Ünivesitesi ve TED Üniversitesi Mimarlık Bölümleri tarafından düzenlenmektedir. 08 - 09 Temmuz 2014 tarihleri arasında Ankara’da gerçekleştirilecek olan programda, lise eğitimini tamamlayarak Lisans Yerleştirme Sınavları’na (LYS) girmiş olan adaylar, mimarlık eğitimi ve üretim ortamını deneyimleme fırsatı bulacak. Bu program kapsamında, her iki okul öğretim elemanları ve öğrencilerinin katılımıyla yürütülecek olan stüdyo çalışmaları, mimarlık odaklı kent gezileri, mimarlık ofisi ve şantiye ziyaretleri ve film gösterimleri yapılacak. 70 kişi ile sınırlandırılan programa katılmak isteyen adayların 03 Temmuz 2014 tarihine kadar internet sitesindeki başvuru formunu doldurmaları gerekiyor. Değerlendirme sonuçlarını 4 Temmuz 2014 tarihinde web sitemizde duyuracağız. Warm-up programında görüşmek dileğiyle!

WARM-UP 2014 etkinliğine katılabilmek için gerekli bilgiye ve başvuru formuna ulaşmak için tıklayınız.